Säg den lycka som varar för evigt?


 
 
 
Vaknade i morse, smärtfri!! Kändes underbart. Tänkte att det här kommer bli en härlig dag. Var tröttare än tröttast i och för sig. Men vaddå? det kan man väl stå ut med bara man slipper värk och en jäkla massa piller hit och dit. Blir "aptrött" av dem. *suck*

Idag skulle det äntligen bli undanröjt och städat här hemma. Sanering som jag brukar kalla det.Efter ett par veckors värk ser det inte fint ut här hemma, grejer här och där, fläckar på skåpdörrar och andra möbler. Damm, skräp på golven..som heller inte skulle må dåligt av lite allrengöring och vatten .. Ja, faktiskt är inte toaletten lika rörig som resten av lägengeten. Där är jag noga. Ingen lort kan vara värre än den som blir där. Luktar pyton och känns ofräscht att gå dit och sätta sig. Bläääh!!!

Låg kvar i sängen en stund och njöt av tillvaron. Kollade ett avsnitt av Farmen som går på TV 4 nu. En ganska töntig serie men den är lagom intelligensbefriad och man kan gotta sig i andras okunnighet, intriger och rackarspel.

Sedan satte det igång igen. Började med knän och armbågar. Nacken började stelna till och fingrarna på vänstra handen började dommna bort. SKIT!!!  
 
Nu sitter jag här igen fullproppad med smärtstillande "oxy hit och dit". Doser som vilken häst som helst skulle däckas av. Skittrist!!! Med kroppen full av morfin kan jag ju inte ens fara ut med bilen. Tänk om jag skadar någon? Skadar jag mig själv är felet endast mitt och inget annans!! 
Fattar inte hur folk kan köra bil med alkohol eller starka värk- och eller lugnande tabletter i sig? Tokdårar!!
 
 
 
Tack och lov kan jag sätta mig framför min älskade symaskin. Fungerar hyfsat även om min drogade hjärna tänker fel lite då och då. 
Ja, ja, inget ont som inte har något gott med sig. Jag får sy, det hör till det roligaste jag vet. Får hålla på så länge jag orkar samt försöka se glad ut. . Klart roligare än att låta tårarna rinna utefter kindern, och tycka synd om sig själv.Sticka, virka, brodera och andra lite pillrigare handarbeten är det bara att glömma. Läsa och lösa korsord, bygga pussel och annat som kräver lite mer tankeverksamhet får också vänta.
 
Måste bara få skryta över min älskade make! Visst har vi våra gräl och duster med jämna mellanrum. Men såna här tillfällen lyckas han ändå stå ut med mig, försöker trösta och uppmuntra mig på bästa sätt. Helge, jag älskar dig!!!

Kram till er alla som eventuellt läser det här!

Och tänk på en sak: -Den friske har många önskningar. Den sjuke bara en.

RSS 2.0